Welkom bij
Les Cigales

Camping Les Cigales is al voor 3 generaties lang in de familie Maurin. Wij helpen jou bij het creëren van de leukste vakantie, waar je geen zorgen over hebt. 

Bekijk onze video  >

ANWB Camping Ardèche

Familie camping ✓ 3 sterren ✓ ANWB camping ✓

Natuurlijk zijn er dan ook heel veel campings te vinden in de Ardèche in Frankrijk, maar als je op vakantie bent dan wil je graag heerlijk tot rust komen en optimaal genieten van je vrijetijd en dat maakt deze camping tot een van de leukste familie campings in de Ardèche.

Les Cigales is een camping in Frankrijk goedgekeurd door de ANWB

ANWB CAMPING = Zonder zorgen op vakantie

LES CIGALES - ERkende ANWB CAMPING

Les Cigales heeft het ANWB Erkende camping predicaat. Wij zijn gekeurd door de ANWB inspectie. In totaal heeft Les Cigales 3 sterren gekregen. Wij zijn beoordeeld op de volgende vijf hoofdonderdelen: sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels en horeca. Wanneer wij de 5 sterren behaald krijgt de camping het logo ANWB Top camping.

De onderdelen sanitair en terrein tellen voor 65 procent van de eindscore en de onderdelen winkels en horeca, zwemmen en recreatie bepalen voor 35 procent de eindscore. De beoordeling van de ANWB is hieronder te lezen.

Voor het onderdeel zwemmen hebben wij maar liefst 4 sterren gekregen. Voor het terrein kregen ze 2,5 ster voor staanplaatsen en 4 sterren voor indruk terrein. Les Cigales heeft 2,5 ster gekregen voor bijzondere voorzieningen en 2 sterren voor kwaliteit sanitair. Wat boodschappen betreft krijgen wij een 1,5 ster en voor eetgelegenheden 1 ster. Recreatie op een camping is natuurlijk niet te missen. Voor speel- en sportfaciliteiten krijgt de camping 2 sterren en voor animatie 1 ster.

Voor service krijgt de camping een 8,2 van de gasten die er zijn geweest. Voor hygiëne hebben ze een 8,8 verdient en voor prijs- / kwaliteitverhouding een 9,1.

Bekijk ons gastenboek
Bekijk hier de prijzen

Prijzen

bekijk de reviews van de gasten van Les Cigales

Gastenboek

activiteiten

neem contact op met de leukste camping in de Ardèche

Contact

Voor iedereen de perfecte kampeerplek in de Ardèche

Kampeerplaatsen

VOOR IEDEREEN DE PERFECTE PLEK

Heeft u al eens gedroomd van de mooiste plekken om rust te vinden en u vakantie met het hele gezin kunt doorbrengen? U hoeft niet verder te zoeken! Op les Cigales doen wij ons best om gezelligheid en plezier te combineren met een geweldige serviceverlening.

Op de camping Les Cigales vind je geen één kampeerplaats die gelijk is. Er is voor iedereen een geschikte plaats, zoals centraal gelegen plaatsen (waar men gezelligheid zoekt), rustig gelegen plaatsen en plaatsen daar tussen in. Er zijn ook plaatsen die juist schaduw of juist zon bevatten. Natuurlijk zijn er ook plaatsen van beide wat. Onze kampeerplaatsen voorzien van een oppervlakte van gemiddeld 100 m2. De kampeerplaatsen zijn afgebakend door heggen, bloemen, stuiken en bomen.

Alle plaatsen zijn voorzien van de Europese elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère. Het drinkwater is af te halen bij de sanitaire gebouwen. Op Les Cigales staan 4 sanitaire gebouwen verspreid over de camping.

Om ervoor te zorgen dat de mindervalide gasten overal kunnen komen zijn alle kampeerplaatsen toegankelijk met de rolstoel. De paden die over de camping lopen zijn allemaal vlak en verhard.

Bekijk onze bungalows

Krijg de nieuwste aanbiedingen
en de beste tips nu via de mail!

Aanmelden

SARL La Rouviere 
La Rouviere 
07460 BERRIAS en CASTELJAU   

Kapitaal 118 200 € 
SIRET 480 979 707 00019 
RCS Aubenas 
BTW FR.16480979707