Welkom bij
Les Cigales

Les Cigales bezorgt jou een geweldige vakantie met je gezin, familie of vrienden. Voor de gasten die elk jaar of vaker bij Les Cigales zijn geweest voelt het als thuiskomen.

Bekijk onze video  >

Goedkope Camping Ardèche

Familie camping ✓ 3 sterren ✓ ANWB camping ✓

Een heerlijke vakantie hoeft niet klauwen met geld te kosten, dit kan bij Les Cigales. Voor een goedkope prijs zorgen wij voor ontspanning, plezier en een gezellige sfeer. Daarnaast proberen we zo goed mogelijke service te geven. Les Cigales stelt zijn gasten op nummer één en dat maakt Les Cigales een geweldige camping.

Goede service en gastvrijheid bij Les Cigales

Zoek jij een goedkope camping?

GOEDE SERVICE EN GASTVRIJHEID

Een goedkope camping die staanplaatsen voor caravans, tenten en campers en ook huisjes verhuurt. Daar wil jij toch heen? Les Cigales bezorgt jou een geweldige vakantie met je gezin, familie of vrienden. Voor kinderen is het een groot speelparadijs met vele speeltoestellen waar ze kunnen klimmen, klauteren, schommelen en nog veel meer. Ook is er een geweldig zwembad die voor plezier en ontspanning zorgt. Voor de echte wandelaars en fietsers is de omgeving prachtig.

Les Cigales helpt jou bij het creëren van de beste vakantie, waar je geen zorgen over hebt. Een camping die voldoet aan de wensen behoeften van hun gasten. Wij zorgen voor een goede service en gastvrijheid.

De camping is gevestigd op een rustig gebied in de Ardèche en zorgt voor een vakantie waar je optimaal van kan genieten. Ben jij aan ontspanning toe? Wil jij een vakantie waar iedereen zich kan vermaken? Waar jij je kinderen veilig rond kan laten lopen? Kom dan ook snel een keer langs!

Contact opnemen
Bekijk hier de prijzen

Prijzen

bekijk de reviews van de gasten van Les Cigales

Gastenboek

activiteiten

neem contact op met de leukste camping in de Ardèche

Contact

Je voelt je volledig thuis op een camping in de Ardèche

Waarom kiezen voor de goedkope camping?

JE VOELT JE VOLLEDIG THUIS

Camping Les Cigales is al voor 3 generaties lang in de familie Maurin. Voor de gasten die elk jaar of vaker bij Les Cigales zijn geweest voelt het als thuiskomen. Ook vinden vele het lastig om afscheid te nemen. Dit is natuurlijk super om te horen. Graag willen wij ook jou laten zien wat voor mooie camping Les Cigales is. Kies uit ons ruim aanbod aan kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers met schaduwrijke plaatsen. Bekijk ook ons aanbod aan huisjes. Voor een goedkoop bedrag kunnen wij jou een hele mooie vakantie bezorgen. Hierbij heb je wifi, veel faciliteiten een mooie rustige omgeving en er is veel vermaak voor kinderen. Overtuigd door de goedkope camping? Boek dan snel jouw vakantie. Wij zorgen voor een snelle reactie en een goede service. Mocht u vragen hebben laat het ons dan weten!

Ga naar de website

Krijg de nieuwste aanbiedingen
en de beste tips nu via de mail!

Aanmelden

SARL La Rouviere 
La Rouviere 
07460 BERRIAS en CASTELJAU   

Kapitaal 118 200 € 
SIRET 480 979 707 00019 
RCS Aubenas 
BTW FR.16480979707